Sportblessurespreekuur
Hawaii Party
Aanvoedersvergadering overige senioren

Taxi-Avance: sponsor van Voorschoten97

Hoofdmenu

Play2Improve-techniekschool weer van start

Vanaf vrijdag 14 september start Voetbalacademie Play2Improve een nieuwe reeks lessen 'functionele techniektrainingen' voor O8 t/m O13 spelers/speelsters. Na het succes van de afgelopen jaren staan de trainers van Play2Improve weer te popelen om aan de slag te gaan. Om u een goed beeld te geven wat u kunt verwachten hebben we onderstaande informatie opgesteld.

Waarom techniektraining bij Voetbalacademie Play2Improve?
Voetbalacademie Play2Improve wil zich als voetbalschool onderscheiden en staat ten alle tijden voor kwaliteit. Trainers van Voetbalacademie Play2Improve hebben inmiddels een schat aan ervaring op het gebied van specifieke techniektraining bij diverse verenigingen. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een concept waarbij Voetbalacademie Play2Improve ervan overtuigd is spelers beter te maken in voetbal.

De Methode
In totaal geeft u uw kind op voor 10 trainingen. Voor elke O8 t/m O13 speler/speelster zijn er verschillende methodieken opgesteld, afhankelijk van het niveau/leeftijd. De trainingen worden gegeven op vrijdagmiddag en zijn verdeeld over een 2-tal modules met voor elke module een ander voetbalthema.

Een speler gaat zich ontwikkelen en de wijze waarop hij/zij zich straks gaat onderscheiden is in grote mate bepalend voor zijn of haar toekomst. De speler zal op elke positie met verschillende weerstanden moeten kunnen omgaan; denk aan de druk van de tegenstander, een hoge of lage bal verwerken.

Trainingsdag en tijden
Op vrijdagmiddag trainen we van 16:00 uur 17:00 uur bij Voorschoten '97. De eerste training van het eerste blok is op vrijdag 14 september 2018.

1e blok:
– 14, 21 en 28 sep
– 5 en 12 oktober
– 2, 9, 16 en 23 en 30 nov

Inschrijven
U kunt uw kind opgeven voor de lessenreeks. Onderstaande link verwijst naar het inschrijfformulier:
https://play2improve.nl/inschrijven-techniekschool/

Wilt u meer informatie over de techniektraining op vrijdag? Mail gerust naar info@play2improve.nl

Met vriendelijke groet,

Team Play2Improve

 

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.