Blessurespreekuur
Algemene Ledenvergadering
De Rendierenloop

Kom naar de open dag van het VLC op 11 januari

Van der Valk Systemen: sponsor van Voorschoten97

/jeugdnieuws/Plaatje-217.png
Hoofdmenu

Kennismaking van ouders per team

Beste ouders,

 

De vakantie is officieel begonnen! Voordat we definitief even een paar weken zomerstop ingelasten, wil de jeugdcommissie graag alvast laten weten dat we in de week van 27 augustus weer gaan starten! We doen dat dit jaar met een gezamenlijke kennismaking van alle ouders per team. Op 1 september zijn de eerste bekerwedstrijden en daar moet elk team immers goed op voorbereid zijn!

 

Op deze kennismakings- en voorlichtingsavond kunnen ouders met elkaar kennismaken. Zoals ervaren voetbalouders wel weten, kan een jeugdteam namelijk alleen lekker draaien als de ouders daar actief bij betrokken zijn. Er komt best wat kijken bij een jeugdteam en het is fijn als de ouders elkaar makkelijk kunnen vinden.

 

Voorafgaand aan die eerste wedstrijd op 1 september is het belangrijk voor ouders om een gezamenlijk communicatiemiddel (meestal een Whatsapp-groep) te hebben. Ook is het zaak dat duidelijk is wie traint, coacht, vlagt, fluit, het spel begeleidt, de limonade haalt, de communicatie verzorgt, de uitslag invoert, of het digitale wedstrijdformulier invult en wie de wedstrijdballen bij zich heeft….Vanuit de vereniging willen wij graag delen wie de mensen zijn in de vereniging met wie elk team zeker te maken krijgt: de wedstrijdsecretaris, de materiaalvrouw en de coordinator van de lettergroep.  

 

Voor de vereniging en de KNVB is het belangrijk dat we trainers, coaches en/of spelbegeleiders met het juiste e-mailadres opnemen in Sportlink, van waaruit de wedstrijdformulieren en dergelijke worden aangemaakt en verbonden aan deze personen.

 

De coördinator van elke lettergroep zal voorafgaand aan deze week nog mailen (naar de mailadressen zoals wij die in de ledenadministratie hebben staan) met wat meer details over de invulling van de kennismakingsavond.

 

De verdeling per lettergroep ziet er als volgt uit: 

27 augustus

19.00-20.15

JO7-ouders in businessclub

 

19.30-20.45

JO8-, JO9- en MO9-ouders in de kantine

 

20.30-21.45

JO10-, JO11- MO11-ouders in de kantine

28 augustus

19.30-20.45

JO12-ouders in de kantine

 

20.30-21.45

JO13-, MO13-ouders in de kantine

30 augustus

19.30-20.45

JO15-, MO15-ouders in de kantine

 

20.30-20.45

JO17- MO17-ouders in de kantine

     
     

 

*De coordinator van de JO19 neemt met de teams uit deze leeftijdscategorie zelf contact op met ouders en spelers.  


Noot: er zijn vast teams die al eerder starten met trainen, bijvoorbeeld in de week ervoor, en die dan al willen kennismaken. Net zoals er ook teams zullen zijn, die nauwelijks veranderd zijn ten opzichte van vorig jaar, waar iedereen elkaar al kent en alle taken ook goed verdeeld zijn. Overleg dan even met de coördinator over de aanwezigheid op deze avonden. De avonden worden afgesloten met het uitreiken van de wedstrijdballen, dus het is wel belangrijk dat er iemand van elk team is om dat te doen.

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.