Internationaal - ZZF O12 -toernooi
Sportblessurespreekuur
Hawaii Party

Van der Valk Systemen: sponsor van Voorschoten97

 

Hoofdmenu

Voorschoten '97 jeugddag 2018

Zondag 17 juni vond onder prima omstandigheden de traditionele jeugddag ter afsluiting van het seizoen weer plaats. 

 

Voordat de kampioenen van het seizoen 2017 – 2018 één voor één in het zonnetje konden worden en uitgebreid konden worden toegejuicht was het de beurt aan de pupillen van de JO9 en JO11 om nog 1 keer hun kunsten te laten zien tijdens een 4 tegen 4 toernooi. Een uur lang werd er diverse partijtjes op hoog niveau gespeeld. 

 

                          

In de tussentijd vonden er op hetzelfde veld allerlei leuke spelletjes plaats voor de mini-league onder leiding van de altijd weer enthousiaste leiding van Jacqueline Oerlemans en Sebastiaan Smit.

 

Daarna was het dan eindelijk tijd om de helden van dit seizoen toe te juichen op het podium. Allereerst kwamen de helden van de mini-league op de tribune, die een spoedcursus juichen kregen.  Ze lieten zien dat dat wel goed zat. Veel dank gaat hier naar Jacqueline en Sebastiaan voor de tijd en energie die ze iedere week weer stoppen in deze toekomstige talentjes.

 

Op het podium werden ook de winnaars van de Besuyen penaltybokaal gehuldigd. De JO9-4 en de MO11-5 schoten de meesten strafschoppen erin dit seizoen.

 

Ook dit jaar werden er drie bijzondere prijzen uitgereikt. Deze prijzen werden beschikbaar gesteld door de Rabobank. 

 

De prijs voor jeugdscheidsrechter van het jaar ging naar Robin de Vries. Al jarenlang is hij een vertrouwd en gewaardeerd scheidsrechter en staat hij iedere wedstrijd weer zijn mannetje. 

 

                        Robin jeugdscheidsrechter van het jaar


De winnaar van de fair play prijsis geworden de JO8-4. Een top team.

 

                             JO8-4 met de flair play cup


De prijs voor jeugdvrijwilliger van het jaar ging dit jaar naar Rinus. Dit behoeft bijna geen uitleg. Rinus is altijd op de club en voor al je vragen en kan je bij hem terecht. Een geweldige vrijwilliger, niet weg te denken bij V'97.

 

                              Rinus, jeugdvrijwilliger van het jaar.


Op het podium kwamen tenslotte alle kampioenen van het afgelopen seizoen voorbij: MO13-1, JO17-5, JO15-7, JO15-2, JO15-3, JO15-4, JO11-5 en JO11-9. Er was voor de kampioenen gezorgd voor lekkere taarten met teamfoto en bloemen voor alle leiders. 

 

                          De kampioenen in de rij.


Voor alle foto's zie de link hieronder:

 

https://photos.app.goo.gl/WVVSGx5P74wFL1Pe8

 

Dank aan de organisatoren van de ochtend en een oproep voor mensen die zin hebben een knallende afsluiting van het jaar te organiseren om zich te melden bij: 

 

jeugd@voorschoten97.nl

 

Iedereen heel erg bedankt, een fijne vakantie en tot volgend seizoen!!!

 

Tonnie en Leo

 

 

  

 

     

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.