Circuittraining
Circuittraining
Bestuur

Kom naar de open dag op 12 januari

Taxi-Avance: sponsor van Voorschoten97

 

Hoofdmenu

JO15-4 Kampioen na winnen kampioenwedstrijd!

Na de winterstop kwamen de jongens van JO15-4 op stoom, na een wat mindere  herfstcompetitie. De ene na de ander wedstrijd werd gewonnen en maar 1  team was aan hun gelijk. Ze stonden dan ook eigenlijk vanaf het begin al bovenaan.

 

Op de laatste twee wedstrijden stond dan ook grote druk: tegen de nummer 3 en nummer 2 in de poule. Tegen de nummer3, Foreholte JO15-6, bleek het soepel te lopen en werd er gewonnen met 0-4.

 

De laatste wedstrijd voor de jongens van JO15-4 werd daardoor wel erg spannend: de nummer 2 Katwijk JO15-4 moest nog twee wedstrijden spelen en zou bij winst op de Voorschotense jongens ook nog kampioen kunnen worden. Het werd dus een echte kampioenswedstrijd, die voor de gelegenheid op het hoofdveld gespeeld werd. Ook de supporters op en bij het terras konden ook zo volop  genieten van de zinderende wedstrijd.

 

Na een  snelle 1-0 voorsprong ging het de goede kant op te gaan. De gelijkmaker kwam al voor de rust. Na de rust scoorden de Voorschotenaren 2-1 en werd het echt spannend voor de jongens  en misschien nog wel meer voor de toekijkende familie. Katwijk ging vol voor de aanval en op jacht naar de 2-2. De verdediging moest alle zeilen bij zetten, maar er kwam geen bal door. Omdat Katwijk vol voor de aanval ging, gaf dat de onze JO15-4 voorin wat ruimte en kon de 3-1 gemaakt worden. Daarna zakte Katwijk de moed in de schoenen en was de wedstrijd gespeeld.

 

Hoewel dit team al meerdere jaren het kampioenschap in beeld had, is het deze keer gelukt: ongeslagen kampioen!

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.