Circuittraining
Circuittraining
Bestuur

Kom naar de open dag op 12 januari

Rabobank: sponsor jeugd Voorschoten97

Hoofdmenu

Mitchell Scholtes Ladies Event bij V´97.

Afgelopen vrijdag 13 April 2018 werd op Sportpark Adegeest de eerste editie van het Mitchell Scholtes Ladies Event gehouden. Een evenement wat in het teken zou staan van de veel te vroeg overleden meidentrainer Mitchell, maar tegelijkertijd ook om met diezelfde meiden- en vrouwenafdeling sportieve, leuke en gezellige activiteiten te doen. Met zo’n 240 voetballende vrouwelijke leden kan het niet anders dan een succes worden, natuurlijk.

 

                        Heel veel deelnemers!


Na een flink aantal weken intensieve voorbereiding is het de organisatie van het event, bestaande uit Liesbeth, Tonnie, Eva, Jonas, Marinus, Michiel en Jacco, gelukt om een mooi programma in elkaar te zetten. Met een mooi budget van de sponsors, Club van 100, Slijterij Adegeest, Leidse Letselschade Advocaten, Aannemersbedrijf van Stralen en Shoeby, konden er superleuke activiteiten neergezet worden. Een ADO clinic, Market Fair, Shoeby Catwalk, Ladies Disco, niets was te gek.

 

                         Moeder/dochter toernooi.


In zeer korte tijd werden de activiteiten afgewerkt en werd het erg gezellig op het sportpark. Als eerste kwam Jong ADO Vrouwen trainen op veld 1. Daarna mochten de moeders meevoetballen bij het Moeder/Dochter toernooi en dat leverde hilarische taferelen op. Heel veel fanatieke moeders namen het op tegen hun kroost, maar konden uiteraard geen tegenstand bieden tegen al die talenten. Direct aansluitend volgde de ADO clinic verdeeld over twee velden. Onder zeer enthousiaste en professionele begeleiding werden er verschillende uitdagende oefenvormen aangeboden en zag men alleen maar blijde gezichten op het veld!

 

Ondertussen waren de MO19, Vrouwen 1 en Vrouwen 7x7 ook gestart met een toernooi, waaraan ook het gelegenheidsteam “Mits Spits” meedeed, met o.a. zussen, familie en vriendinnen van Mitchell. Wat een toppers allemaal!

 

                          De drone werd ook ingezet.

 

Toen werd het tijd voor de groepsfoto met een heuse drone en werd de prijsuitreiking gedaan door de zussen van Mitchell. Ook kon de organisatie een stel fraaie mokken van de Hoogvliet Voetbalplaatjes actie met een foto van Mitchell erop, overhandigen aan de familie.

 

In de tussentijd waren er een flink aantal V'97 modellen in super-hippe kleding gestoken door Shoeby voor de Shoeby Catwalk door de kantine! Wat een topmodellen waren dit, echt superstoer! Overigens waren de patatjes niet aan te slepen in de kantine, maar Ruud en zijn ervaren personeel bakten ze allemaal heerlijk bruin! 

 

                       Bijzonder: marktkramen langs het voetbalveld.

 

Tot slot vond er nog een spetterende disco plaats, maar moesten de kleinste dames al snel naar huis, want de volgende ochtend moest er ook weer vroeg gevoetbald worden, uiteraard! De wat ouderen bleven gezellig swingen en het was nog lang gezellig in de kantine. Ook was er nog een mooi gedenk moment met vuurfakkels en “You’ll Never Walk Alone” van de maatjes van Mitchell. Erg mooi om te zien en ook erg indrukwekkend.

 

                          Een eerbetoon aan Mitchell.  

 

De organisatie kan terugkijken op een erg geslaagd Event. Iedereen die, op welke manier dan ook, bijgedragen heeft aan dit Event, wordt ontzettend bedankt namens de organisatie! We kijken nu al uit naar de 2e editie. 

 

Voor meer mooie foto’s klik hier:

 

https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/47734/voorschoten-97-viert-succes-van-meisjes-en-vrouwenafdeling (Met dank aan Mathieu Hilgersom)

 

https://photos.app.goo.gl/omC79BUmUAvq4Hyh1 (Met dank aan Luuk Oerlemans & Andre Potters)

 

https://photos.app.goo.gl/Lq97DnXNRLg0IrdG2 (Met dank aan Richard vd Peet & Collega!)

 

JS

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.