Sportblessurespreekuur
Bestuur
7x7 toernooi

Rabobank: sponsor jeugd Voorschoten97

Hoofdmenu

Pupillentrainers geslaagd!

Met ruim 16 cursisten, allen vanuit V'97, waarvan bijna 10 vanuit de meidenafdeling, timmert V'97 flink aan de weg met haar jeugdopleiding en waarborgt hiermee de talent ontwikkeling van de jeugd bij zowel de jongens als de meisjes bij de club!

 

                               De geslaagden!


Onder leiding van Ruud de Groot van de KNVB  (geen onbekende bij onze club) werden alle deelnemers in 10 cursus avonden klaargestoomd om zowel hun opdrachten als hun Proeve van Bekwaamheid op 3 onderdelen succesvol af te ronden.

 

Streng, maar rechtvaardig wist Ruud het uiterste uit de deelnemers te halen. Bijna steevast afgekeurde opdrachten, ellenlange verhalen over de oefenvormen en tot diep in de avond de theorie behandelen in de bestuurskamer. De cursisten lieten zich niet gek maken....of toch wel....

 

                               Het veldwerk


Toen vorige week op de laatste cursusavond doodleuk door Ruud werd gezegd dat er te weinig opdrachten akkoord waren en we nog een bijeenkomst moesten houden, brak het zweet bij menigeen toch echt uit. Koffie met gebak,  een kannetje bier.....alles was geregeld, maar Ruud was meedogenloos. 

 

Maar afgelopen donderdagavond was het dan eindelijk zo ver. Bijna iedereen geslaagd! Een paar moeten er nog een opdracht inleveren,  maar dat komt ook vast goed.

 

Inmiddels zijn er zelfs een paar deelnemers die overwegen de TC3 opleiding er meteen erachteraan te doen. Wie weet staat er binnenkort een nieuwe van Gaal of Wiegman op.

 

                         De laatste opdrachten

 

Namens de gehele cursus groep bedanken we de Algemene Technische Commissie,  de Technische Commissie Jeugd, de Club van 100 en natuurlijk het bestuur van de club die dit alles mogelijk maakte. Een prima investering in de jeugd!

 

En uiteraard ook alle stagebegeleiders bedankt voor het geduld en de extra tijd die jullie voor de groep namen. Super!

 

Jacco Scholts 

Meidencoördinator V'97 

 

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.