Circuittraining
Circuittraining
Bestuur

Kom naar de open dag op 12 januari

Van der Valk Systemen: sponsor van Voorschoten97

 

Hoofdmenu

Verslag MO9 mini toernooi

Zaterdagochtend 3 februari druppelden rond 10 uur de eerste meiden binnen voor het Meiden Onder 9 minitoernooi op Sportpark Adegeest. Twee teams van Forum Sport en één van Excelsior Rotterdam zouden samen met de beide Voorschotense MO9-teams strijden om een prachtige beker. Nadat de route naar veld 5 aan de bezoekende teams was uitgelegd, kon het toernooi van start. De eerste paar wedstrijdjes leverden gelijk veel goals op en de meiden leken het goed naar hun zin te hebben. Elk team speelde vier wedstrijden en kon tussendoor genieten van een glaasje limonade.

 

 

Hoewel de ochtend nog mooi begon, werd het weer ondertussen steeds onstuimiger. Maar kou, regen, hagel, en zelfs een enkele donderslag in de verte brachten de meiden niet van hun stuk. De dames, sommigen met een extra jas, voetbalden ondanks alles bijna onverstoorbaar door.

 

 

Tegen 12 uur was het toernooi afgelopen en volgde de prijsuitreiking, die vanwege de weersomstandigheden toch maar in de warme, droge kantine werd gehouden.

Daar werd Forum Sport MO9-1 tot kampioen gekroond. Ze hadden alle vier de wedstrijden gewonnen en mochten de beker en medailles mee naar huis nemen. Gefeliciteerd meiden!

 

 

Excelsior was het meest gewaagd aan de kampioen, maar verloor de wedstrijd tegen Forum nipt met 1-0 en eindigde op de 2e plek. Voorschoten '97 MO9-1 completeerde de top 3 en Forum MO9-2 en V'97 MO9-2 eindigden op de 4e en 5e plek. Ook voor de teams die de beker misliepen, was er uiteraard een beloning. Alle meiden kregen een stuk taart voor hun inzet en deelname.

 

  

We hebben spannende wedstrijden gezien met veel goals en mooie acties. De organisatie kan terugblikken op een geslaagd toernooi. Bedankt aan alle deelnemers en de vrijwilligers die hebben geholpen!

 

Voor meer foto’s klik op onderstaande link:

https://photos.app.goo.gl/R0EWTc1zeyhhu5TZ2

 

JvO

  

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.