Circuittraining
Circuittraining
Bestuur

Kom naar de open dag op 12 januari

Rabobank: sponsor jeugd Voorschoten97

Hoofdmenu

KNVB wedstrijd app nu ook voor O7 t/m O11 pupillen.

Vanaf februari 2018 stappen alle Onder 7 t/m Onder 11 teams over op het invoeren van uitslagen via de ‘Wedstrijdzaken’ app. Vanaf dan is het niet meer mogelijk om uitslagen in te voeren via Sportlink Club (link).

 

 

Jeugdleiders kunnen van het account van hun kind gebruik maken om de uitslagen te vullen. Als ‘teammanager’ kunnen zij zichzelf als ‘spelbegeleider’ opgeven in het digitaal wedstrijdformulier en vervolgens de uitslag invullen.

 

Als teamleider is het belangrijk dat je je voorbereidt op deze overgang. Wat moet je doen?

 

  1. Als je leider bent van een O7 - O11 team, moet je bij het betreffende team als ‘ Teammanager’ benoemt zijn in Sportlink. Je krijgt dan speciale rechten. Het is goed om minstens twee personen als teammanager aan te melden. Bij jeugdleiders zullen we je kind als teammanager benoemen en kunt je het account van jouw kind gebruiken, tenzij je zelf ook al lid van de KNVB bent. Benader je groepsleider om door te geven dat je jeugdleider bent, als die dat nog niet weet:

 

            Menno Halma - Groeplseider O11, 06 51423008

            Eddy Wessels - Groepsleider O9,  06 48180710

            Jacco Scholts - Groepleider meisjes, meidenvoetbal@voorschoten97.nl

 

  1. Voor de app wordt het e-mailadres wordt gebruikt dat bekend is bij de vereniging. Want alleen met dat e-mailadres herkent de app het lid. Voor ouders met meerdere kinderen is 1 e-mail adres in principe voldoende, want bij inloggen wordt telkens gevraagd om welk kind het gaat. Zorg dus dat jouw e-mailadres up-to-date is (ledenadministratie@voorschoten97.nl).

 

  1. Zodra je van start met de app wilt, dien je deze allereerst te downloaden op je telefoon of tablet. Je kunt de app vinden in de Appstore en Playstore door daar te zoeken op KNVB Wedstrijdzaken.

 

  1. Nadat je de app hebt gedownload, kun je starten met je registratie zodat je vervolgens kunt inloggen. Dit hoeft uiteraard maar 1 keer te gebeuren. Zodra je bent geregistreerd en hebt ingelogd, hoef je dit niet iedere keer bij gebruik van de app te doen. Meer uitleg over registratie en inloggen vind je hier.

 

Goed gedaan! Je hebt nu alle eenmalige stappen genomen om daadwerkelijk met de KNVB Wedstrijdzaken app te kunnen werken. Verdere uitleg over de app vind je in bijgevoegde link - https://support.sportlink.nl/support/solutions/9000108739.

 

Jeugdbestuur V’797

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.