Sportblessurespreekuur
Bestuur
7x7 toernooi

Van der Valk Systemen: sponsor van Voorschoten97

Hoofdmenu

Meiden minitoernooi MO11 bij V'97

Dat de lange winterstop tijd geeft voor leuke andere voetbalactiviteiten blijkt wel uit de vele minitoernooien bij Voorschoten en uit de reacties van de spelers en de supporters over het minitoernooi bij V'97 afgelopen zaterdagochtend 27 januari. Veel enthousiasme en positieve reacties voor de uitnodiging en het toernooi zelf van de Onder 11 meisjes van V'97 en Forum Sport.

 

                            Veel aanwezigen op het Mini MO11 toernooi


                            De meiden van V'97 hebben er zin in.


Worden de lentetoernooien na de competitie gekenmerkt door de vele teams, soms korte wedstrijdjes en soms lange wachttijden voor het volgende potje, dan is een minitoernooi de verrassing van de winterstop. Veel potjes voetballen en niet te lang wachten, ’t is immers nog geen lente.

 

                          De dames van Forum Sport wachten op wat er komen gaat.


Een mooie beker stond te wachten voor de deelnemende teams en na de aftrap werd er lekker gevoetbald door alle teams. Elk team speelde drie partijtjes en in alle partijtjes vielen doelpunten. Tussendoor was er limonade voor spelers en koffie en thee in de kantine voor de ouders.

 

                      De te winnen beker.


Met een vlot wedstrijdschema vloog de ochtend om en was Forum Sport MO11-1 (na de winterstop uitkomend in de hoofdklasse) het team dat de beker mee naar huis mocht nemen. De meiden van MO11-1 behaalden de tweede plaats.

 

 

                                 De winnaars.


En met een voorzichtig zonnetje ging ieder zijns weegs na een enthousiast ontvangen minitoernooi, waarbij besloten werd dat dit zeker voor herhaling vatbaar is.

 

Namens de organisatie bestaande uit Desiree van Straalen, Linde Wiegeraad en Ivo de Groot

 

Tekst: I. de Groot

Foto’s: I. de Groot & J. van Oosten

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.