Sportblessurespreekuur
Bestuur
7x7 toernooi

Rabobank: sponsor jeugd Voorschoten97

Hoofdmenu

MO9-2 bij V'97 gaat van start!

Alweer een tweede meisjesteam MO9 is van start gegaan bij V'97. De MO9-2, of eigenlijk de JO9-11M, zoals de KNVB het nog wil benoemen, hebben afgelopen vrijdagavond op het hoofdveld bij Sportpark Adegeest een heerlijke en zeker ook gezellige training gehad. De training stond onder leiding van oud V'97 speelsters Macy Scholtes en Jamilla Sloos.

 

                                     De nieuwe JO9-11M (of MO9-2)


Een paar dagen na het plotseling overlijden van Mitchell Scholtes, geeft zus Macy aan bij de meidenafdeling van de club, dat ze zo graag een meisjesteam zou willen trainen. En Jamilla, die ook geen onbekende is bij de club, zou het superleuk vinden om hierbij te helpen en ze kunnen eigenlijk niet wachten om te beginnen! Een luxe probleem dus met 2 trainsters die op zoek zijn naar een team. Reden voor de meidenafdeling van de club om een MO11 & MO9 vriendinnentraining te organiseren, zodat ze kunnen proberen een nieuwe MO9 te vormen.

 

Nog geen 3 dagen na de training was alles meteen rond: genoeg meisjes om een team te vormen, een akkoord van de KNVB voor indeling in de competitie en enthousiaste ouders die wat vrijwilligerstaken voor het team op zich willen nemen! Wat een droomstart voor de meiden! Wel was precies de winterstop ingegaan, maar afgelopen vrijdag mochten ze dus eindelijk gaan knallen!

 

Op de vrijdagtraining kwamen zelfs al wat meer meisjes meetrainen die het ook best leuk vinden, maar eerst een paar keertjes willen meetrainen, voordat ze echt op voetbal komen. Een mailtje naar meidenvoetbal@voorschoten97.nl is vaak genoeg om dit even te bespreken, zodat nieuwe speelsters eerst even kunnen wennen en zelf ervaren of het echt wel zo stoer en gaaf is. Aan de trainsters zal het niet gaan liggen in elk geval. Die gaan er alles aan doen om het de meiden naar hun zin te maken.

 

In de voorjaarscompetitie zullen deze kanjers het gaan opnemen tegen hun Voorschotense vriendinnen uit de MO9-1, maar ook tegen andere leuke clubs uit de regio, zoals RKAVV en Leidschenveen. Kortom, het gaat een superleuke ervaring worden voor deze stoere meiden!

 

Heel veel succes en plezier bij Voorschoten '97!

 

JS

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.