Blessurepreventie en voetbal & pedagogiek
Circuittraining
Sportblessurespreekuur

Taxi-Avance: sponsor van Voorschoten97

Hoofdmenu

Succesvolle vriendinnen training!

                            Heel veel meiden op de vriendinnen training bij V'97


Afgelopen maandag 4 December moet het bijna in heel Adegeest te horen geweest zijn: 70 gillende meiden op veld 2 bij Voorschoten '97! Uit de MO11 en MO9 teams mochten alle meisjes een vriendin meenemen naar de training. Van voorgaande edities wisten we al dat dit altijd super gezellig is, maar toen er ook nog echte Voetbal-Pieten mee gingen trainen, was het feest compleet.

 

                          Voetbal Pieten waren er ook


De Voetbal-Pieten hadden speciaal voor deze gelegenheid alle pepernoten in zakjes verpakt, zodat er geen “gezonde” pepernoten-korrels tussen het kunstgras zouden komen. Erg slim van de Pieten! Onder begeleiding van Francis en Michiel kwamen de Pieten net na 17u het veld op en wilden natuurlijk meteen meetrainen! Of de Pieten ook echt voetbaltalent hadden…..?  Ik durf er niets over te zeggen. Een heuze keepersclinic olv Jeroen Vlak, schaarbewegingen en een “ Zidane”, kaatsen, partijen en zelfs de trapladders en shutes mochten niet ontbreken! Wat een oefeningen in krap 1 uur.

 

                                 Trapladders oefenen


Dat het ook druk zou worden, was wel een beetje te verwachten, maar dat er meer dan 70(!) meisjes en zo’n 12 trainers op het veld zouden staan….dat was toch meer dan er voorspeld was. Tsja, dat was even bikkelen voor de begeleiders! Maar met een prima draaiboek, goede organisatie en leuke sinterklaasliedjes op de achtergrond, hebben alle kinderen een supergezellige avond gehad en konden ze, na wat limonade en een groepsfoto, weer allemaal met rode wangetjes naar huis.

 

 

Al snel bleek er ook veel interesse voor een nieuw meisjesteam voor meisjes van 10 of jonger. Mochten ouders hun dochter nog willen aanmelden voor dit nieuwe team, laat dit dan voor uiterlijk 8 December aan ons weten via meidenvoetbal@voorschoten97.nl. (of download het aanmeldingsformulier onder: http://www.voorschoten97.nl/clubinfo/lidworden.html)

 

                             Oefenen met Piet


Trainsters Macy Scholtus (Zus van Mitchell) en Jamilla Sloos (oud V97 speelster) kunnen niet wachten om te gaan starten met hun nieuwe MO9-2 meidenteam. Het zou super leuk zijn als dit nog gaat lukken, zodat deze nieuwe meisjes al meteen na de winterstop kunnen gaan starten. Snel aanmelden dus, voordat het team alweer vol is!

 

                            Vrijwilligers bedankt!


Via deze weg willen we alle betrokken trainers, trainsters, Kim Kooistra, Kim Scholts, Macy, Jamilla, Michiel, Francis, Monique Wesselman, de Pieten(!), alle ouders en natuurlijk ook Rinus bedanken voor de gezellige avond!

 

Tonnie van Genugten en Jacco Scholts

Meidencoordinators V'97

 

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.