Circuittraining
Sportblessurespreekuur
Circuittraining

Kom naar de open dag op 12 januari

Van der Valk Systemen: sponsor van Voorschoten97

Hoofdmenu

Balgoochelaars en mantelzorg

 

Doe  jij aan Mantelzorg? Dan verdien je een clinic Freestyle! Geef je snel op!

 

Volgende week wordt de week van de Mantelzorg gevierd. Iedereen die vrijwillig iets voor een ander doet omdat die ander iets (even) niet kan, doet aan Mantelzorg. Alsof iemand het koud heeft en jij die persoon een mantel leent tegen die kou. Dus doe jij boodschappen voor een zieke buurvrouw? Laat jij de hond uit omdat de buurman dat even niet kan? Veeg jij de bladeren bij opa en oma? Het maakt niet uit wat je doet, maar als je iets doet voor een ander ben je mantelzorger en heb je recht op een feestje.

De komende week worden alle mantelzorgers jong en oud een keertje in de watten gelegd. Er worden lezingen gehouden, films bezocht en workshops georganiseerd. Voor de jeugd is er ondermeer een clinic hockey en een clinic voetbal voorbereid. Dit bericht gaat over de clinic voetbal.

 

Op woensdagmiddag 8 november tussen 16 en 18 uur komen er voetballers langs die jou kunstjes willen leren over wat je allemaal met een bal kunt doen. Freestyle, skills-training, je kunt het zo gek niet bedenken. Zoek de pagina op van  https://www.voorschotenvoorelkaar.nl/week-van-de-mantelzorg.

Geef je op bij de clinic voetbal. Veel plezier woensdag  8 november! Zorg wel dat je je schoenen bij je hebt.

En als deze clinic samenvalt met je training, dan moet je dat wel even tegen je trainer zeggen natuurlijk!

 

Sportieve groet, Peter Dubbeling

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.