Circuittraining
Sportblessurespreekuur
Circuittraining

Kom naar de open dag op 12 januari

Rabobank: sponsor jeugd Voorschoten97

Hoofdmenu

Nieuwe JO13- coördinator aan het woord.

Hierbij wil ik mij graag even voorstellen. Mijn naam is Richard Backx en ik ben sinds 1 juni 2017 coördinator voor de 013 jeugdteams jongens. Ik ben geboren in Rotterdam en sinds 1999 woon ik samen met mijn vrouw Jacky in Voorschoten en hebben wij 2 zonen Julien (16) en Jim (12).  Julien is soms actief op zondag in de keuken van V'97 en Jim speelt in de 013-3.

 

Zes jaar geleden ben ik bij V'97 terecht gekomen omdat mijn jongste zoon ging spelen bij de mini’s. Toen hij naar de F15 ging hebben ze mijn gevraagd of ik trainer/coach wilden worden en heb dat ook gedaan en zijn we direct kampioen geworden. Een hele leuke ervaring voor met name de kleine jongens waarvan de meeste nu nog samen voetballen in de O13-3.

 

Daar draait het eigenlijk om, plezier hebben in het voetbalspel voor, tijdens en na de wedstrijd. Het is belangrijk dat de jeugd ervaart wat het is om samen in teamverband te sporten en elkaar te respecteren voor wie ze zijn. Dat is ook mijn motivatie om na 5 jaar coach te zijn geweest nu de 013 coördinatie te gaan doen. Verder verzorg ik de trainingen van de 013-3 en ben ik altijd op zoek naar nieuw talent.

 

                          De F15 die kampioen werd 


Mijn doel is om ouders, trainers, coaches en teammanagers te ondersteunen bij de dagelijkse gang van zaken op de club en dat iedereen zoveel mogelijk positief betrokken is bij onze vereniging. Verdere taken zijn het indelen van de 013 teams, het ontvangen van nieuwe leden maar ook begrijpen waarom leden stoppen met voetballen en allerlei activiteiten organiseren het gehele seizoen door.

 

                          De mannen van JO13-3


Om alles in goede banen te laten lopen is duidelijke communicatie het belangrijkst.
Via mail en de groepsapp heb ik contact met alle begeleiders van de 013 teams incl. de selectieteams en hebben 3x per jaar 013-overleg waar we dan de verbeterpunten bespreken met elkaar.

 

Samen zorgen wij er dan voor dat we alle randvoorwaarden invullen voor een leuk en sportief seizoen.

 

Heeft u vragen of opmerkingen m.b.t. de 013 teams laat mij het dan weten via mail backx.richard@gmail.com of bel 06-51615598.

 

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.