Circuittraining
Circuittraining
Sportblessurespreekuur

Rabobank: sponsor jeugd Voorschoten97

Hoofdmenu

V'97 gaat samenwerken met voetbalacademie Play2Improve

Met ingang van voetbalseizoen 2017-2018 zal Voorschoten '97 gaan samenwerken met voetbalacademie Play2Improve. Na positieve gesprekken tussen Paul Zweekhorst (Voorschoten '97) en Play2Improve is de intentie uitgesproken voor een langdurige samenwerking. Dit houdt specifiek in dat Play2Improve, in samenwerking met Voorschoten '97, een techniekschool gaat opstarten (hierover later meer informatie) en er voetbalevenementen worden georganiseerd in de schoolvakanties. Door het aanbieden van de techniekschool biedt Voorschoten '97, in samenwerking met Play2Improve, leden de kans om extra aandacht te krijgen bij het verbeteren van de techniek en meer te trainen.

  logo V97


Voetbalacademie Play2Improve is een jonge onderneming die voornamelijk actief is in de Duin- en Bollenstreek. Binnen een tijdsbestek van drie jaar heeft Play2Improve zich ontpopt tot DE voetbalacademie van de Duin- en Bollenstreek. Er zijn intensieve samenwerkingen met onder andere VV Noordwijk, Ter Leede, VV Foreholte, FC Lisse en VVSB. De academie richt zich op het (door)ontwikkelen van interne- en externe voetbalscholen, het geven van train-de-trainer cursussen en het organiseren van voetbalkampen in de schoolvakanties.

Zowel Voorschoten '97 als Play2Improve zijn zeer tevreden over de totstandkoming van deze samenwerking en kijken erg uit naar de start.

 

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.