Circuittraining
Circuittraining
Sportblessurespreekuur

Rabobank: sponsor jeugd Voorschoten97

Hoofdmenu

Debuut voor JO7-1.

Door de nieuwe spelregels van de KNVB is er ook bij de Mini league iets veranderd. De spelers onder de 6 jaar (Jeugd Onder 6 = JO6) spelen hun partijtje op de vertrouwde zondagochtend. Spelers onder de 7 jaar (Jeugd Onder 7 = JO7) kunnen of in de mini league meespelen op zondag of op zaterdag in een pilot project genaamd regionale competitie JO7, volgens het KNVB reglement.

 

Zaterdag 23 september was de grote primeur! Voor het eerst in de geschiedenis van V'97 kwam er een JO7 team op het veld te staan om te voetballen tegen Wilhelmus JO7-4. 

 

                         De mannen van de JO7-1 zijn er helemaal klaar voor!

 

JO7-1 bestaat uit 12 stoere jongens, die bijzonder doelgericht waren. Het werd een spectaculaire wedstrijd die eindigde met 33 (!) doelpunten: 18 voor V'97 en 15 voor Wilhelmus. Dat het er sportief aan toeging mag wel blijken uit het feit dat Wilhelmus, wegens ziekte van een aantal spelers met maar 6 man was gekomen en V'97 niet te beroerd was een aantal spelers aan Wilhelmus uit te lenen. Zo doe je dat bij de JO7 competitie, iedereen wil lekker ballen.

 

Ook zin in een veel doelpunten volgenden week spelen onze kanjers om 9.00 uur uit bij SEV JO7-1.

 

AW

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.