De Rendierenloop
Kerst zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd
Kerst zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd

Kom naar de open dag op 12 januari

Rabobank: sponsor jeugd Voorschoten97

Hoofdmenu

V'97 voetbalplaatjes sparen bij Hoogvliet supermarkt.

 

 

Hoogvliet Supermarkt heeft ons bestuur benaderd voor een lokale voetbalplaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de sterren zijn waarvan een plaatje gemaakt is. In overleg met Hoogvliet is ervoor gekozen om binnen onze club de jeugdleden voetbal mee te laten draaien in deze plaatjesactie.

   

De droom van deze V´97 leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere V´97-leden zijn vanaf het voorjaar van 2018 verkrijgbaar bij Hoogvliet in Voorschoten. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden. 

 

 

Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende jeugdleden op de foto verschijnen. De planning is nu dat dit op in twee weekenden in oktober 2017 zal plaatsvinden. Wij zullen jullie zo snel mogelijk informeren over de exacte dag en tijd en over hoe dit in zijn werk zal gaan. Houdt hiervoor onze website in de gaten.

 

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Let op! Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.

  

Peter van Noort, jeugdvoorzitter V'97

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.