Circuittraining
Circuittraining
Sportblessurespreekuur

Rabobank: sponsor jeugd Voorschoten97

Hoofdmenu

De Grote clubactie komt er weer aan!

 

Grote-Clubactie-300x200

Het is weer zover!! Ook in 2017 doet Voorschoten '97 natuurlijk weer mee met de Grote Clubactie.

De opbrengst komt zoals ook in de voorgaande jaren geheel ten goed aan de jeugdafdeling van Voorschoten '97. Vorig jaar zijn er aardig wat loten door onze D, E, F en atletiek jeugdleden verkocht!! Dit jaar willen we proberen om de onze cluppie aan een nog mooiere opbrengst te helpen. Ook dit jaar zijn er weer prijzen te winnen voor de 3 beste loten verkopers en het team wat in totaal de meeste loten verkoopt.

Uiteraard krijgen alle verkopers van loten een bonus van € 5 per 10 verkochte loten !!!

Dat is ff een lekkere kans om op een eenvoudige manier wat bij te verdienen, toch?!
 

 
 Via deze site worden jullie de komende tijd geïnformeerd over de voortgang van de actie.De loten zijn vanaf 9 september beschikbaar en op te halen in de bestuurskamer door de leiders van betreffende jeugdteams. Hij of zij zal de loten vervolgens verdelen over de spelers of atleten.De startdatum voor de verkoop van de loten is zaterdag 16 september 2016. Nog even ter extra informatie, je hoeft nooit met geld over straat te lopen. Wanneer iemand een lot wil kopen van jou dan hoeft hij of zij alleen zijn/haar gegevens in te vullen en voor de trekkingsdatum wordt het verschuldigde bedrag gewoon van de rekening afgeschreven.

We hopen ook dit jaar weer op jullie enthousiasme! ”Dus jongens en meisjes van onze jeugd onder 8 t/m onder 13 en jeugdige atleten, start op zaterdag 16 september met de verkoop van de loten aan familie, vrienden, buren, kennissen, en iedereen die je maar tegenkomt en laten we proberen vorig jaar te overtreffen.” De opbrengst van deze actie zal net als elk jaar geheel ten goede komen aan onze eigen jeugd en bijvoorbeeld deels worden gebruikt voor de organisatie van onze Jeugd-dag, tentenkamp en/of andere activiteiten.

Tip1: Vermeld goed zichtbaar je eigen naam in het lotenboekje zodat we weten wie de loten heeft verkocht.

Tip2: Zorg er voor dat de namen en iban/bankrekeningnummers van de mensen aan wie de loten zijn verkocht duidelijk leesbaar zijn.

Succes allemaal!!!

Jeannette Wijngaarde

coördinator Grote Clubactie

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.