Teamkenninsmaking voor de ouders
Teamkenninsmaking voor de ouders
Teamkenninsmaking voor de ouders

Rabobank: sponsor jeugd Voorschoten97

Hoofdmenu

Is jouw e-mailadres up-to-date?

 

Belangrijk voor het nieuwe seizoen!

 

Leden die in de Voetbal.nl of de KNVB Wedstrijdzaken app willen inloggen, moeten zich in de app registreren met een e-mailadres. Voor beide apps worden dezelfde inloggegevens en dus ook hetzelfde e-mailadres gebruikt.

 

Het is belangrijk dat hiervoor het e-mailadres wordt gebruikt dat bekend is bij de vereniging(ledenadministratie@voorschoten97.nl).

Want alleen met dat e-mailadres herkent de app het lid. Voor ouders met meerdere kinderen is 1 email adres in principe voldoende, want bij inloggen wordt telkens gevraagd om welk kind het gaat.

  

Wedstrijdzaken appDe KNVB Wedstrijdzaken app

 

Vanaf de start van het nieuwe seizoen kunnen alle veldvoetbalverenigingen van start met de KNVB wedstrijdzaken app! Waar je voorheen het wedstrijdformulier via de PC invulde, kun je nu gebruik maken van de app Wedstrijdzaken. Dit maakt het invullen van het wedstrijdformulier een stuk makkelijker en scheelt veel tijd voor vrijwilligers.

 

De app geeft KNVB leden bovendien de mogelijkheid om hun persoonlijke contactgegevens up-to-date te houden. Ook kunnen KNVB leden zelf een recente pasfoto voor hun spelerspas opladen gedurende een korte periode voor het seizoen (dit jaar van 1 juli - 1 nov).  

 

voetbalVoetbal.nl app& Club.Mobiel

Niet alleen de KNVB Wedstrijdzaken kan vanaf het nieuwe seizoen in gebruik genomen worden. Ook de nieuwe Voetbal.nl app wordt in deze zomer gelanceerd. Dé app die momenteel bij 1,2 miljoen voetballiefhebbers in gebruik is. Standen, uitslagen, programma’s en afgelasten zijn standaard beschikbaar.

 

Maar met Club.Mobiel wordt de Voetbal.nl nog leuker voor alle leden en fans van je club. Stuur pushberichten naar je teamleden, geef de app een eigen clubsfeer mee… En nog veel meer! Hoe, wat, waar en wanneer? Lees er alles over op onze website.

 

           

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.