OVAK
De Voorschotenloop
Atletiek: Regio pupillen wedstrijd

Van der Valk Systemen: sponsor van Voorschoten97

Hoofdmenu

Terugblik met foto’s van jeugddag 11 juni!

Zondag 11 juni vond onder zonnige omstandigheden de traditionele jeugddag ter afsluiting van het seizoen weer plaats. 

 

Toernooi en heel veel spelletjes
Voordat de kampioenen van het seizoen 2016 – 2017 één voor één in het zonnetje konden worden gezet en uitgebreid konden worden toegejuicht, was het de beurt aan de pupillen van de JO9 en JO11 om nog 1 keer hun kunsten te laten zien tijdens een 4 tegen 4 toernooi. Een uur lang werd er diverse partijtjes op hoog niveau gespeeld.

 

                          Spelletjes bij de mini league


In de tussentijd vonden er op hetzelfde veld allerlei leuke spelletjes plaats voor de mini-league onder leiding van de altijd weer enthousiaste leiding van Jacqueline Oerlemans en Sebastiaan Smit.

 

De Huldiging 
Daarna was het dan eindelijk tijd om de helden van dit seizoen toe te juichen op een nieuw podium. Niet een verhuiswagen werd hiervoor gebruikt maar het mooie vernieuwde terras. Ook nieuw waren de sprekers. Normaal is Hans Douw hiervoor de aangewezen persoon, maar die was een weekendje weg. 
Als gastsprekers waren twee bestuursleden uitgenodigd en niet de minste, Ton van Emmerik en Fred Veldman.

 

Allereerst kwamen de helden van de mini-league op de grote bank, die een spoedcursus juichen kregen.  Ze lieten zien dat dat wel goed zat. Veel dank gaat hier naar Jacqueline en Sebastiaan voor de tijd en energie die ze iedere week weer stoppen in deze toekomstige talentjes.

 

Op het podium werden ook de winnaars van de Besuyen penaltybokaal gehuldigd. De JO9-MF16 en de JO11-14 schoten de meesten strafschoppen erin dit seizoen.

 

                     Manon beste jeugdscheidsrechter van het seizoen


Ook dit jaar werden er drie bijzondere prijzen uitgereikt. Deze prijzen werden beschikbaar gesteld door de Rabobank. Namens de Rabobank was Rob Joosten aanwezig om de winnaars in het zonnetje te zetten.

De prijs voor jeugdscheidsrechter van het jaar ging naar Manon Plandsoen. Al jarenlang is zij een vertrouwd en gewaardeerd fluitster en staat zij iedere wedstrijd weer haar mannetje. De wedstrijden worden altijd goed door haar geleid, streng, maar rechtvaardig! Zij dwingt tijdens haar wedstrijden hiermee veel respect af bij de teams en toeschouwers. Daarnaast begeleid zij ook jeugdscheidsrechters die aan het begin van zijn of haar scheidsrechters carrière staat. Top Manon! We hopen dat je nog lang bij ons wil fluiten!!

 

                        De meiden met de fair play price


De winnaars van de fair play prijs zijn de JO9-MF15 en de JO9-MF16. Deze 2 meidenteams zijn dit jaar pas begonnen met voetballen, maar ze hebben direct al indruk gemaakt. Niet alleen door hun prestaties, maar ook door hun enthousiasme tijdens de wedstrijden. Ook waren ze buiten het voetbal actief door met z’n allen maar liefst ruim € 600 op te halen voor Fight Cancer! Top meiden!!

 

                             Jacqueline jeugdvrijwilligster van het seizoen!

 

De prijs voor jeugdvrijwilliger van het jaar ging dit jaar naar Jacqueline Oerlemans. Al jarenlang is zij een vertrouwd en niet weg te denken gezicht van onze vereniging. Voor alle materiaal kan je bij haar terecht, maar ook bij hulp bij activiteiten die georganiseerd dienen te worden. Je kan haar altijd bellen; ze staat altijd voor je klaar! Daarnaast kent iedereen haar van haar enthousiasme tijdens de mini-league op zondagmorgen. Alle kinderen het een feestje om zondag tussen 9.30 uur en 10.30 uur weer naar Sportpark Adegeest te komen! 
We hopen nog lang van je aanwezigheid te kunnen genieten. 

 

De kampioen

Voor alle foto's klik hier:

 

https://goo.gl/photos/zxiKUXKvUpVG8iUA7

 

Op het podium kwamen tenslotte alle kampioenen van het afgelopen seizoen voorbij: JO9-10, JO9-13, JO11-5, JO11-9, JO13-8, JO15, JO13-5 (bekerwinnaar) en MO15-2 (winterkampioen).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gedurende en na de huldigingen kon er worden genoten van de verdiende taarten en heerlijke pannenkoeken!! De pannenkoeken werden vers gebakken door Richard en Annasiet.

 

Zo werd het seizoen voor de jeugd op feestelijke wijze afgesloten.

Iedereen heel erg bedankt, een fijne vakantie en tot volgend seizoen!!!

 

Peter van Noort, jeugdvoorzitter

 

© 2017-2018 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.