Senioren aanvoerders-vergadering
Sportblessurespreekuur
CV100 Sponsortoernooi

Van der Valk Systemen: sponsor van Voorschoten97

Hoofdmenu

V'97 bij vrouwenfinale KNVB Beker!

Vrijdag 2 juni mocht onze MO17 van V'97 ballenmeisjes zijn bij de KNVB beker wedstrijd Ajax Vrouwen tegen PSV in het Kyocera stadion.  Desiree had dit gewonnen door een bericht van ADO hierover te "liken" en hierdoor mocht het hele team mee. Door wat afmeldingen werd het team o.a. compleet gemaakt door wat meiden uit de MO15. 

 

                       De V'97 ballenmeisjes krijgen instructie

 

 

In de middag wordt V97 ook nog gevraagd of we nog even 3 meisjes voor de scheidsrechters met de line up kunnen regelen. Cindy, Daisy en Fayline uit de MO9 konden en wilden dit wel en liepen keurig mee op met het arbitrale trio. Als beloning kregen de meiden een leuk KNVB pakketje met o.a. een mooi vaantje erbij.

 

                         Line up met de schiedsrechters


Na een saaie 1e helft wordt Ajax de 2e helft flink sterker en weet uiteindelijk met 2-0 de KNVB beker, en dus de dubbel, binnen te halen. Onze ballenmeiden mochten bij de huldiging ook nog eens de badjassen & de bloemen uitdelen.

 

Een mooie avond om niet meer te vergeten. Helemaal niet als de hele groep ook nog even met Mr. AJAX  "Sjaak Swart" op de foto mag! Superleuk! Hieronder nog een paar foto's. 

 

                         De dames van V'97 met Mister Ajax, Sjaak Swart

                          Ajax wint de KNVB beker

 

 

 

 

JS

© 2017-2018 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.