Senioren aanvoerders-vergadering
Sportblessurespreekuur
CV100 Sponsortoernooi

Taxi-Avance: sponsor van Voorschoten97

Hoofdmenu

Op zondag 11 juni is de traditionele jeugddag!

Afsluiting
Zondag 11 juni vindt de jeugddag weer plaats! We hopen er dit jaar weer een leuke afsluiting van het seizoen van te maken.  We hebben dit jaar veel kampioenen die gehuldigd zullen worden. Ook de winnaars van de G.Besuyen Penaltybokaal zullen worden gehuldigd. Daarnaast zal er dit jaar ook voor het eerst namens de Rabobank een beker worden uitgereikt aan de jeugdvrijwilliger, de jeugdscheidsrechter en de Fairplay ploeg van het jaar.

 

                      Veel belangstelling altijd voor de huldiging van onze kampioenen


Naast de huldiging van onze kampioenen, gaan we ook weer lekker voetballen. De minileague zal spelletjes gaan doen bij Jacqueline Oerlemans en haar mannen. Voor de JO9 en JO11 willen we dit jaar weer een onderling toernooi spelen.

 

Het programma zal er als volgt uit zien:

Tijd

Wie

Wat

09:00 – 9:30

9.45 – 10.45

9.45 – 10:45

Melden teams voor toernooi JO9 en JO11

Mini league

JO9 en JO11

 

Spelletjes op het hoofdveld

4 x 4 toernooi op veld 2

11.00 – 12.00

Alle Kampioenen

huldiging:

  • kampioenen
  • G.Besuyen Penaltybokaal
  • Jeugdvrijwilliger van het jaar
  • Jeugdscheidsrechter van het jaar
  • Fairplay ploeg van het jaar

 

Aanmelden
De JO9 en JO11 spelen een toernooi 4x4.  Je kunt je als viertal opgeven door tot uiterlijk 10 juni een mail te sturen naar jeugd@voorschoten97.nl met daarin de namen van de spelers en achter elke speler het elftal waarin de speler normaal speelt. Na deze datum kunnen we helaas geen teams meer inschrijven omdat dan de schema’s zijn gemaakt. Vergeet niet als team hetzelfde shirt aan te trekken en dan niet allemaal een witte (!). 

 

Als je geen team hebt om mee te kunnen doen, maar je wil wel graag meedoen, dan kan je ook een mailtje met je naam en het team waarin je normaal speelt, mailen naar hetzelfde adres. We zullen dan op 11 juni zelf nog teams vormen van kinderen die nog geen eigen team heeft.

Het doel van het toernooi is lekker een laatste potje voetballen tegen elkaar, zonder dat daar prijzen aan verbonden zijn.

 

Iedereen is welkom en er is gezorgd voor gezellige muziek en traktatie voor de kinderen. Kortom, het belooft weer een fantastisch feest te worden. Een mooi slot van het seizoen!

 

Peter van Noort, jeugdvoorzitter

 

© 2017-2018 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.