Senioren aanvoerders-vergadering
Sportblessurespreekuur
CV100 Sponsortoernooi

Rabobank: sponsor jeugd Voorschoten97

Hoofdmenu

Tentenkamp Voorschoten '97 is terug en hoe

Na een jaar van afwezigheid was er dit jaar met Hemelvaart weer het beroemde tentenkamp bij Voorschoten '97 en wat was het weer gaaf! Het weer werkte natuurlijk ook goed mee.

 

Rond half 2 kwamen de kinderen met hun ouders aan om de tenten op te zetten. Dit werd toch wel vooral door de ouders gedaan terwijl de kinderen al druk begonnen te voetballen. Om half 3 was de opening met een heerlijk raketje van de Sligro. Van 3 tot 6 waren er verschillende voetbalactiviteiten onder leiding van enthousiaste vrijwilligers. Om 6 uur werd het team van McDonald’s Rooseveltstraat Leiden luidkeels ontvangen door de hongerige kinderen. Hierna was de voetbalquiz waar de top 3 een prijs kreeg van The Readshop. Alle kinderen kregen een zaklamp/pen van Adtrion die ze konden gebruiken om de quiz in te vullen en voor in de nacht. Na de voetbalquiz kwam Palazzo heerlijke ijsjes brengen. Waarschijnlijk hoeven we niet uit te leggen dat dit er wel in ging met het warme weer. Zelfs de aanwezige vrijwilligers lieten het zich goed smaken. Hierna gingen de kinderen in kleine groepjes op speurtocht door Beresteijn. Vooral het einde in de kelder was wel wat spannend maar gelukkig waren er weer lieve, stoere vrijwilligers die ze erdoorheen hielpen. Toen iedereen terugkwam, was de DJ al volop aan het draaien. “Ik ben een kind van de duivel” is toch wel gebombardeerd tot het lied van tentenkamp 2017. De disco was rond half 12 afgelopen maar het bleef nog lang onrustig op de voetbalvelden. De laatste gingen rond half 4 slapen en om half 6 kwamen de eerste hoofdjes alweer naar buiten gluren of ze al konden voetballen. Na een heerlijk ontbijt van de Gouden Leeuw kwamen de ouders weer de tenten afbreken en gingen de 70 kinderen weer naar huis.

 

Zoals u kunt lezen, is het tentenkamp weer helemaal terug en we hopen volgend jaar op net zo’n mooi tentenkamp! Hierbij willen we alle sponsoren (hierboven genoemd, Club van 100, Van der Valk solar systems en Voorschoten¬†'97) en vrijwilligers bedanken! Zonder jullie was het tentenkamp 2017 niet zo geslaagd geweest.

 

© 2017-2018 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.