OVAK
De Voorschotenloop
Atletiek: Regio pupillen wedstrijd

Van der Valk Systemen: sponsor van Voorschoten97

Hoofdmenu

Lisa Guyt en Maaike van Klink naar Jong ADO!

                      Maaike van Klink en Lisa Guyt gaan naar Jong Ado!

 

Met enorme trots kunnen we melden dat Lisa Guyt (JO17-2) en Maaike van Klink (keepster JO17-2) het V'97 nest gaan verlaten en hun voetbaltalent verder mogen gaan ontwikkelen bij Jong ADO!

 


Zowel Lisa als Maaike, beiden 16 jaar, zijn gestart bij V'97 in de jongste jeugdteams en gingen al vrij snel in de selectieteams spelen. Keepster Maaike kon zich nog goed herinneren dat ze als "ukkie" het veld op stapte bij de F14 van V'97. Voor haar begon het echte serieuze werk vanaf de C-selectie. Met Joop Koops als keepertrainer heeft Maaike een deel van haar talentontwikkeling aan hem te danken gehad. Met zijn passie voor het keepersvak heeft hij haar ontzettend veel stappen laten zetten om haar klaar te stomen voor het echte werk. Nu deze mijlpaal bereikt is, wil Maaike specifiek Joop bedanken voor de vele trainingen die hij haar gegeven heeft! Een leuk gebaar!


                      Maaike in actie voor V'97

 

Mede onder leiding van onze Technisch Jeugd Coördinator Theo Ducaneaux, maar ook alle selectietrainers hebben de meiden zich verder door kunnen ontwikkelen in het voetbal en zijn ze dus nu klaar voor de volgende stap: Jong ADO! Zij zullen daar maar liefst 4x (!) per week gaan trainen en hebben veelal op zaterdagavond bij RKAVV in Leidschendam hun thuiswedstrijden tegen teams in de Topklasse waaronder Ter Leede VR1 etc.. Een pittig programma dus, maar dat hebben zij er natuurlijk wel voor over!

 

                             Lisa in actie voor V'97 

 

Voor menig meisje van V'97 zijn Maaike en Lisa een echte inspiratiebron! Dat wisten ze misschien nog niet, maar dat hoorden we dan smoezen als we even langs een wedstrijd of training van ze liepen. Kijk....! Daar heb je die meiden van de selectie!  Begin komend seizoen willen Maaike en Lisa graag weer een keer naar V'97 komen om hun verhalen en ervaringen met onze meiden van V'97 te delen. We zullen dit t.z.t. op onze site aankondigen en zijn dan zeer benieuwd hoe het hun vergaat. Superleuk! Dus...........Stay Tuned!

 

Maaike en Lisa: heel veel succes bij Jong ADO en we horen snel van jullie!

 

Jacco Scholts en Tonnie van Genugten

Meidencoördinatie Voorschoten¬†'97

 

© 2017-2018 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.