Inschrijven avondvierdaagse
Inschrijven avondvierdaagse
Avondvierdaagse

Rabobank: sponsor jeugd Voorschoten97

Hoofdmenu

Inschrijven Tentenkamp 2017 kan nog!

Tentenkamp 2017 Schrijf je nu in!

 

Nog een paar dagen en dan sluit de inschrijving voor het Tentenkamp. Op dit moment hebben we helaas nog niet genoeg aanmeldingen om het tentenkamp door te laten gaan. Dus mocht je twijfelen…. .schrijf je snel in! Verder zijn we nog op zoek naar ouders die gedurende de dag en avond een groepje willen begeleiden. Via onderstaande link kan je het inschrijfformulier downloaden.

 

Wanneer is het kamp

Aanvang: 25 mei 2017 (Hemelvaartsdag) om 13.30

Einde: 26 mei 2017 om 8.30

Inschrijfgeld: € 10,00

Inschrijving sluit op 19 mei

Bij (te) slecht weer (of te weinig aanmeldingen) wordt het kamp afgeblazen.

 

Hoe werkt de inschrijving

Je kan je inschrijven via bijgesloten formulier, of je kan dit downloaden vanaf de pagina van het Tentenkamphttp://www.voorschoten97.nl/toernooi/Tentenkamp/index.html.

Vul het formulier volledig in, doe het samen met het inschrijfgeld (€10,00) in een enveloppe en lever het in voor 19 mei bij één van de adressen die onderaan het inschrijfformulier staan.

 

Wat gebeurt er op het kamp

We starten met het registreren of iedereen die zich heeft ingeschreven er ook is en zetten onze eigen tentjes op. Dan openen we het kamp, hebben we een voetbalevenement, doen spellen en gaan gezellig samen eten. Daarna hebben we een voetbalquiz en nog een avondspel. We sluiten we af met een disco.  In de ochtend hebben we nog pyjamavoetbal en ontbijt. Daarna wordt je weer opgehaald en breken we de tentjes weer af.

 

Tot slot

Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met de organisatie via tentenkamp@voorschoten97.nl

 

Sponsors tentenkamp

V97 Club van 100
Van der Valk SOLAR SYSTEM
 

 

 

© 2017-2018 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.