10 tot 31 mei: Virtuele Leiden marathon ( 5 en 10 km)

 

6 tot 21 jun: marathonestafette Voorschoten '97

 

Zon 7 jun: Time Trial groep Ed

 

Hoofdmenu

 

Gezellige afsluiting clubcircuit 2018

Op woensdagavond 6 februari trotseerde een gezellige mix van de verschillende loopgroepen het miezerige weer om in de businessclub van Voorschoten¬†'97 samen het clubcircuit van 2018 af te sluiten. 

 

De avond was goed verzorgd met drankjes, kaas en worst. Nadat iedereen binnengedruppeld was kon het hoofdprogramma van start gaan; de prijsuitreiking van het clubcircuit. Voor elke leeftijdscategorie was de top-3 berekend en werd iedereen, met een persoonlijk verhaaltje door Wim, naar voren gehaald en gehuldigd met een medaille en fles wijn. Een vrolijk en feestelijk gebeuren!

 

Bij de heren was het een spannende strijd wie overall het clubcircuit zou winnen. Niet alleen de onderlinge strijd, maar ook blessures en marathontrainingen zorgden voor extra spanning. Mathieu wist echter, ondanks een blessure, als winnaar uit de bus te komen. Bij de dames was de winnares helaas geveld door griep, maar het zal niemand verbazen dat Jolijn er onbedreigd met de wisselbeker vandoor gaat.

 

Het clubcircuit bestaat uit zeven loopjes gedurende het jaar op verschillende locaties en met een verschillende ondergrond. Naast het wedstrijdelement is gezelligheid zeker zo belangrijk, getuige de opkomst van lopers uit alle verschillende loopgroepen van de club. Dit alles was niet mogelijk zonder de inzet van Ed Zijl en de vele vrijwilligers eromheen die deelnemers inschrijven, tijd waarnemen, op het parcours staan en zo meer! 

 

Na de uitreiking en bedankjes meldde iedereen zich aan de bar voor een drankje en bleef het nog lang gezellig in de businessclub! 

 

Op 16 februari gaat het eerstvolgende clubcircuit van start met een mooi parcours door het Panbos van 5km, mis het niet! 

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.