Zon 24 nov: Runnersworld Leiden Pepernotenrun, Leiden

 

Zat 30 nov: Quatrocross pupillen en D-Junioren in Vlietland

 

Zon 1 dec: Duindigt Cross, Den Haag

 

 

Hoofdmenu

 

Rendolph officiële mascotte

Deelnemers aan de Rendierenloop maken op zondag 23 december kennis met mascotte Rendolph. De organisatie heeft de broer van het rendier van de kerstman gestrikt om de hardlopers, wandelaars en kinderen een extra boost te geven onderweg. Ook zorgt Rendolph voor extra sfeer op Sportpark Adegeest.

 

Alle deelnemers krijgen de kans om met het rendier op de foto te gaan of een high five te geven. Rendolph is gedurende het hele evenement aanwezig. Om 14.30 uur doet hij mee met de verrassende Kidsrun over het complex waarna hij zich ook onderweg meldt bij de wandeling (start 15.00 uur) en funrun (15.30 uur).

 


Rendolph is druk bezig om het parcours te verkennen en rende ook al een rondje over de golfbaan Het Wedde.

 

In de aanloop naar de Rendierenloop zal Rendolph zich regelmatig laten zien om het evenement te promoten. Zo is hij op zaterdag 8 december en zondag 9 december aanwezig in het centrum van Voorschoten om een stuk van het parcours te verkennen. Uiteraard maakt hij ook tijd voor een fotootje en kun je je bij de organisatie volop laten informeren over de Rendierenloop.

 

Kerstevenement

 

Voorschoten '97 Atletiek wil met de Rendierenloop een kerstevenement neerzetten voor het hele gezin. Hiervoor heeft de vereniging een sfeervolle route uitgezet van ongeveer negen kilometer over onder andere de golfbaan, om Klooster Oud Bijdorp heen en dwars door het centrum.

 

Ook voert de route door gebouwen zoals het Cultureel Centrum, de bibliotheek, Sporthal De Vliethorst, de brandweerkazerne en het bondsgebouw van de Laurentiuskerk. Voor de kinderen vindt er eerder op de dag een unieke kidsrun plaats. Snelheid is niet van belang. Gezelligheid wel.

 

Inschrijven en meer informatie

 

Inschrijven is mogelijk via www.rendierenloop.nl. Hier is ook meer informatie over het evenement te vinden. De opbrengst van de Rendierenloop gaat naar de realisatie van de nieuwe atletiekbaan.

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.