Zon 24 nov: Runnersworld Leiden Pepernotenrun, Leiden

 

Zat 30 nov: Quatrocross pupillen en D-Junioren in Vlietland

 

Zon 1 dec: Duindigt Cross, Den Haag

 

 

Hoofdmenu

 

Brandweer toegevoegd aan route

De Rendierenloop van Voorschoten¬†'97 Atletiek heeft nog een unieke locatie toegevoegd aan de toch al bijzondere route. De hardlopers en wandelaars gaan op zondag 23 december dwars door de brandweerkazerne. Bovendien komt er een bijzondere sfeeractie bij Café Barrelz op de Molenlaan.

 

Eerder maakte de organisatie al bekend dat de deelnemers een ronde maken op het normaal afgesloten terrein van Klooster Oud Bijdorp. Ook voert de route over onder andere de golfbaan en door (binnen dus!) het Cultureel Centrum, de bibliotheek, de HEMA, Sporthal De Vliethorst en het bondsgebouw van de Laurentiuskerk. Bijzonder sfeervol wordt ook de passage door het centrum over zowel de Voorstraat als Schoolstraat in kerstsfeer. Om de route zo toegankelijk mogelijk te maken, is deze ingekort naar negen kilometer.

 

Achter de schermen bij de brandweer

 

De doorkomst bij de brandweer is eveneens speciaal. De deelnemers krijgen een bijzonder kijkje achter de schermen bij de kazerne aan het Burgemeester van der Haarplein. Bovendien belooft de brandweer enkele bijzondere verrassingen. 

 


De hardlopers en wandelaars kunnen een bijzonder onthaal bij de brandweer verwachten.

 

Kerstsfeer bij Barrelz

 

Iets verderop garandeert Café Barrelz de optimale kerstsfeer tijdens het evenement, zowel voor deelnemers als toeschouwers. Het café aan de Molenlaan zorgt voor een heuse high-five zone met volop kerstversiering. Bovendien krijgen alle deelnemers hier iets lekkers aangeboden.

 

Nieuwe atletiekbaan

 

Voorschoten '97 Atletiek organiseert dit jaar voor het eerst de Rendierenloop waarbij de opbrengst gaat naar de nieuwe atletiekbaan van de club. Het is een sfeervol kerstevenement voor het hele gezin. Op zondag 23 december trappen de kinderen af om 14.30 uur met een hele verrassende kidsrun. Om 15.00 starten de wandelaars en om 15.30 uur de hardlopers. Snelheid is niet van belang. Gezelligheid wel.

 

Inschrijven kan hier.

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.