Don 13 jun -22 aug: Starbalm Strandlopen Noordwijk (10 weken)

 

Vrij 30 aug: Nazomerwedstrijd Voorburg

 

Zon 1 sep: Vlietloop in Voorschoten

 

Vrij 6 sep: Leiden Ladies Run

 

Zat 7 sep: Inloopochtend Atletiek

 

Hoofdmenu

 

Opbrengst broodactie

De broodactie in samenwerking met Bakkerij Verhoog heeft ruim 1.600 euro opgeleverd voor de realisatie van de nieuwe baan. 1.400 Euro kwam binnen via de winkels in Voorschoten, Wassenaar, Leiden en Den Haag. Het resterende bedrag werd opgehaald tijdens de verkoopdag op de club (163,65 euro) en de clubkampioenschappen (44 euro).

 

De afgelopen maanden kon je in Voorschoten en omgeving niet om de broodactie heen. Dat Bakkerij Verhoog Fornax sportbrood verkocht waarvan van elk verkocht exemplaar 75 cent naar de realisatie van de nieuwe atletiekbaan ging, werd opgepikt door vele regionale media. Hierbij kregen we de steun van onze ambassadeurs Olga Commandeur, Roos van Elk en onze eigen Teun Wilde.

 


De actie met het Fornax sportbrood van Bakkerij Verhoog leverde ruim 1.600 euro op.

 

'We gaan voor de baan' staat daarmee volledig in de spotlights en ook de club heeft zich op een positieve wijze naar buiten gepresenteerd. Iedereen die daar de afgelopen maanden zijn bijdrage aan heeft geleverd, zijn wij zeer dankbaar. Extra veel dank zij wij verschuldigd aan Bakkerij Verhoog dat vanaf het eerste moment het plan heeft omarmd en zich op vele manieren heeft ingezet om de actie tot een succes te maken.

 

De liefhebbers van het Fornax sportbrood hoeven niet te treuren. In elk geval tot september is het brood nog te verkrijgen bij de vestigingen van Bakkerij Verhoog.

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.