Vrij 30 aug: Nazomerwedstrijd Voorburg

 

Zon 1 sep: Vlietloop in Voorschoten

 

Vrij 6 sep: Leiden Ladies Run

 

Zat 7 sep: Inloopochtend Atletiek

 

Hoofdmenu

 

Even voorstellen

EVEN VOORSTELLEN

 

Wie regelmatig op de club komt heet wellicht een nieuw gezicht gezien, Marc Hornung. Voor de beginnerscursus hebben we een nieuwe trainer gevonden. Op dit moment traint hij de groep nog samen.

We hebben hem gevraagd zich even voor te stellen.

 

Op 25 jarige leeftijd ben ik lid geworden bij de The Hague Road Runners, daar heb ik bij diverse trainers getraind. Ik heb diverse halve en hele marathons hardgelopen en telkens mijn tijd kunnen verbeteren, bij de laatste heb ik met een blessure hardgelopen en ben daarna goed geblesseerd geraakt.

Tijdens mijn lidmaatschap bij The Hague Road Runners heb ik mijn assistent trainers diploma gehaald en later in 2010 mijn trainers diploma. Een aantal jaren heb ik samen met andere assistent trainers de CPC-groepen getraind  Na het behalen van mijn trainers diploma heb ik een groep getraind, oudere die af en toe ook wel voor een marathon trainde. Deze groep is uiteen gevallen.

Op dit moment ben ik gevraagd bij Voorschoten '97 een beginners groep te trainen. Ik ben zelf gewend om via een trainingsschema te werken, voor mij zelf vind ik dat handig.

Zelf ben ik, vind ik, niet zo'n strenge trainer, meer een sociale, mensen moeten het naar hun zin hebben en hun eigen doelen willen halen. Er komen immers veel lopers voor de ontspanning en om gewoon een uurtje, of iets langer, hard te lopen.

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.