Zon 24 nov: Runnersworld Leiden Pepernotenrun, Leiden

 

Zat 30 nov: Quatrocross pupillen en D-Junioren in Vlietland

 

Zon 1 dec: Duindigt Cross, Den Haag

 

 

Hoofdmenu

 

Het gaat niet vanzelf....

 

Van de atletiekcommissie

 

De atletiekcommissie bestaat nu uit vier vrijwilligers. Deze commissie zorgt er bij onze club voor dat alle dagelijkse zaken goed lopen. Je leest het goed, vier vrijwilligers. Helaas heeft de commissie de afgelopen periode te maken met wat uitvallers. En de mensen in de commissie doen het er ook gewoon bij naast hun werk.

 

Onze voorzitter Rob Ferguson is getroffen door de ziekte leukemie. Hij heeft er inmiddels twee chemokuren achter de rug en binnenkort volgt de derde, en dan nog stamceltherapie. Het goed goed met Rob, maar zijn taken als voorzitter binnen de atletiekcommissie uitvoeren is een stap te ver.
Zijn afwezigheid heeft flinke gevolgen gehad voor de vereniging en dan met name de atletiekafdeling.

Rob is, en wie weet dat niet ook DE initiator en ontwikkelaar van het plan voor de nieuwe atletiekbaan, ook zit hij in verenigingsbestuur en is ook bij andere zaken betrokken.


Mathijs Ferguson, zijn zoon neemt nu al een aantal taken van Rob over binnen de atletiekcommissie, het verenigingsbestuur en de werkgroep "We gaan voor de baan”. En dat is al fors wat werk.

Deze werkgroep is inmiddels op volle sterkte en zal haar belofte om de leden regelmatig op de hoogte te houden gestand doen.

 

Naast Rob is helaas ook Ton Goossen om gezondheidsredenen genoodzaakt zijn taken als coördinator wegatletiek neer te leggen. Juliie begrijpen er zijn dus wat lege plaatsen in onze commissie en die zien we graag weer gevuld door nieuwe, enthousiaste leden.

 

Dus, concreet
Voel je je verbonden voelt met onze fantastische atletiekclub en zie je kans op af en toe een steentje bij te dragen, laat het dan even weten.
Alle hulp is welkom en we zullen met iedereen in overleg kijken welke taak of taken gedaan kunnen worden.

 

Het is natuurlijk leuk en dankbaar werk maar het is ook gewoon gezellig. Eens in de vier weken komt de atletiekcommissie bij elkaar. En altijd is er koek en koffie. Voor alle duidelijkheid de atletiekcommissie is geen bestuur of zo dat gekozen wordt maar gewoon een groepje dat bereid is de dagelijkse zaken te regelen.

 

We zoek vanalles maar te denken valt aan:

* Iemand die zich bezighoudt met de kleding voor wedstrijden, het clubtenue. Dit is verouderd en we zouden graag wat enthousiaste mensen hebben die mee willen denken en uitvoeren van de nieuwe kleding.

* Iemand, of enkelen, die zich bezighouden met de coördinatie van wegatletiekactiviteiten (clubcircuit afsluiting, Voorschotenloop starterscursus)

* Helpen organiseren van evenementen voor de jeugd (bowlen, trainingskamp, Pietentraining)

Maar er is meer.
 

Lijkt het je wat om aan te sluiten als lid van de atletiekcommissie en ons te versterken, meld je dan bij één van de leden:

www.voorschoten97.nl/atletiek/organisatie.html

 

Voor vragen hierover kun je ook contact opnemen met Matthijs (06-30058222 of fergusonmatthijs@hotmail.com).

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.