Hoofdmenu

 

Inloopochtend / Coopertest

Het was een mooie nazomerse ochtend. Dus een mooie gelegenheid om eens bij Voorschoten '97 Atletiek te gaan kijken hoe leuk het is om aan atletiek te doen. De inloopochtend was een succes, exacte cijfers zijn er nog niet maar een flink aantal kinderen was langsgekomen om eens te kijken. Ouders hadden ze meegenomen zodat ook die eens konden zien hoe dat gaat. Voor hen was er koffie, en voor de kinderen natuurlijk limonade. En van lekker sporten krijg je trek, dus was er ook voor de bezoekers een plakje cake.

Dat was uiteraard allemaal niet om de mensen over te halen. Daarvoor was de 'open training' van de baanatletiek. Geweldig leuke trainers, leuke oefeningen. Het kan niet missen of ze melden zich allemaal aan als lid.
De zeker voor wat geoefende sporter interessante Coopertest trok wat minder mensen van buiten de vereniging. Daarvoor was het weer te zonnig, want 12 minuten hardlopen om te kijken hoe goed je bent dat vereist toch wat meer. Gelukkig kwamen de wegatleten massaal naar deze test.
Tussen de eerste en de laatste loper zat een ge-wel-dig verschil, wat maar bewijst dat ook de wegatletiek voor iedereen toegankelijk is want zowel de eerste als de laatste zijn lid van de vereniging.

 

 Voor meer foto's zie hier.

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.