Hoofdmenu

 

Bos en Duin zomercross

 

Op  zondag 20 augustus was de Bos- en Duin zomercross van de AV Texel. En daar werden zowaar door de Voorschoten¬†'97 medailles binnengesleept. Jullie webschrijver kreeg deze foto's door en de link naar de site van de AV-Texel.

Graag had ik natuurlijk een eigen verslag van deze wedstrijd gemaakt maar ik was er helaas niet bij. Maar als ik zie dat Ed Zijl zich met de organisatie heeft bemoeid, sterker nog hij zal het vast geregeld hebben als trouwe Texel-ganger, dan weet ik zeker dat alles tot in de puntjes is georganiseerd.

Ook via Facebook had ik wat berichten voorbij zien komen. Ik ken niet alle bijna 20 lopers die op de  foto staan maar van degene die ik wel ken weet ik zeker dat zij dit uitstapje tot super-sportief maar evenzeer gezellig hebben gemaakt.
En dan, ja, de prijzen. Jimmy van Bemmel kwam net voor Maarten Bloem over de streep bij de 8300 meter, ja cross hé, dat zijn andere afstanden. Eva van Delft finishte als tweede op deze afstand en kwam daarmee ook op het podium  De rest viel niet in de prijzen maar dat heeft vast de pret niet gedrukt.
Zie de site van AV-Texel voor een mooi verslag

 

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.