Zon 3 mrt: Tokio Marathon

 

Hoofdmenu

 

Lustrum 4-kamp

Vandaag - zaterdag 17 juni - had de baanatletiek samen met enthousiaste leden van de voetbal een leuke en sportieve testwedstrijd. Omdat er te weinig deelnemers hadden ingeschreven voor de Lustrum 4-kamp konden we helaas geen echte competitie houden. Dus is op het laatste moment besloten om de wedstrijd niet af te lasten maar de opzet te veranderen. We hebben tenslotte een hoop enthousiaste sporters die benieuwd zijn naar hun prestatie en zich willen verbeteren. 

 

In korte tijd is het programma aangepast en met alle trainers en enkele vrijwilligers is er een korte maar krachtige ochtendsessie van gemaakt. 

 

Achter elkaar door is er gesprint. Van jong naar oud over 60 meter. Daarna is er geworpen met de vortex. Voor sommige junioren was dat voor het eerst. De pupillen doen dat al vaker op de training en op wedstrijden. Tegelijkertijd sprong de andere groep ver. 

 

 

De wedstrijd werd afgesloten met een lange afstand over 600 meter. Er werd heel hard gelopen en zelfs schouder aan schouder gefinisht. 

 

Alle deelnemers kregen een diploma met hun prestaties mee naar huis. De resultaten staan op de atletiek/baanuitslagen pagina, maar zullen ook in het atletiekhuisje opgehangen worden. 

 

Er waren veel ouders aanwezig. De jodelhut was weer open en ook de loopgroep van Ilona kwam nog even langs om koffie te drinken.

 

Zo was het een mooie, gezellige verenigingsochtend op VoorschotenĀ '97.

 

Peter Berger

 

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.