Zat 15 dec: Quatrocross in recreatiegebied Vlietland

 

Zon 16 dec: LJ Sport - Ter Specke Loop (Lisse)

 

Zon 23 dec: Rendierenloop Voorschoten

 

 

Hoofdmenu

 

Actie “ We gaan voor de baan” loopt prima.

      Atletiekvoorzitter Rob Ferguson met de inmiddels zeer bekende meter!

 

Om onze wens, een kunststof atletiekbaan met meer mogelijkheden aan te leggen hebben
we een inzamelingsactie georganiseerd om de nodige gelden bij elkaar te krijgen. We zijn 16 januari officieel aan het werk gegaan en hebben al veel geld ingezameld. Op deze site en facebook houden we jullie op geregeld op de hoogte van de voortgang. Klik hier voor een overzicht van de actiepagina:

 

http://www.voorschoten97.nl/atletiekbaan/index.html


Hoe ver zijn we nu?

  • De fondswerving bij de leden , doneer 100 euro voor een meter baan, loopt goed, we zijn ruim over de helft, op 170 meter. We gaan opgewekt door met allerlei acties. 
     
  • Bij de fondswerving bij sponsors/stichtingen, waar we het grootste deel van het bedrag moeten ophalen (het streefbedrag is 50 .000 euro) zijn we op de helft, mede dank zij de bijdragen van de Stichting Katapult en van het Fonds NUT van Voorschoten. Er lopen nog een paar grote aanvragen die veel perspectief bieden.

 We hebben dan ook de verwachting bij beide acties het streefbedrag (en liefst iets meer) te halen. 

 

  • We hebben inmiddels een indicatie van de aannemer voor de kosten voor de aanleg. Deze valt binnen de grens van onze financiële mogelijkheden, hoewel er de komende maand het nodige overleg zal moeten plaatsvinden om vraag en aanbod passend te krijgen. 

De voortgang van het project ziet er dus goed uit. We zijn blij dat we ons doel, de nieuwe atletiekbaan, in het voorjaar van 2018 kunnen bereiken. 

RF

 

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.