Don 14 jun: 10 donderdagen Star Balm Strandlopen in Noordwijk

 

Vrij 22 jun: 3e ZHM CD junioren AV '47 - Boskoop

 

Zat 23 jun: 3e ZHM pupillen AV de Spartaan - Lisse

 

Zat 30 jun: Junioren C/D Wedstrijd 3 ,AV Sparta - Den Haag

 

Zat 30 jun: 4e clubcircuit bij Willy Zuid Katwijk

 

Zon 1 jul: Senioren 3e Divisie Wedstrijd 3, Huizen, AV Zuidwal

 

Hoofdmenu

 

Wie gaat mee het Bevrijdingsvuur halen? Deelnemers gezocht!!

 

Affiche bevrijdingsvuurestafette 2017_640Voorschoten´97 wil op 5 mei a.s.. in een bijzondere  Jubileumsetting (ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van onze vereniging) meedoen aan de Bevrijdingsvuurestafette! Het plan is dat een deelnemersgroep bestaande uit atletenen voetballers - begeleid door fietsers, chauffeurs/busjes, trainers en fysio – in de nacht en ochtend van 5 mei namens alle Voorschotenaren het bevrijdingsvuur vanuit Wageningen naar Voorschoten brengen. Daar wordt het vuur dan overhandigd aan burgemeester Bouvy-Koene. Het moet weer een geweldige happening worden!

 

De voorbereiding van deze Jubileumeditie van de bevrijdingsvuurestafette van maar liefst 120 (!)  km is inmiddels gestart: Wim Vermeulen, Fons Schrijver, Johan Planting, Peter van Noort en Ton Borsboom vormen de voorbereidingsgroep.

 

Concreet zijn we op zoek naar 20 lopers (atleten en voetballers), 4 fietsers en een fysio/masseur. Van de lopers (die allemaal in een groepje 5 x 4 km zullen afleggen) wordt o.a. verwacht dat ze (duur) loopervaring hebben en de 10 km gemakkelijk binnen het uur kunnen lopen. Voor allen wordt het een pittige opgave maar ook een unieke ervaring waar je met plezier op zult terugzien!

 

Geïnteresseerd in deelname en niet benauwd om een nachtje over te slaan? Neem zsm contact op met Ton Borsboom, e-mail borsboomton@gmail.com of een berichtje via 06 42590985 om je op een voorlopige inschrijvings(gros)lijst te laten zetten!

 

© 2017-2018 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.