21 okt: Het 5e clubcircuit ( thuis ) 

    Hoofdmenu

 

Beginnersgroep koopt ook een meter!

V'97 organiseert op 12 maart 2017 weer het grote loopevenement van Voorschoten, de Voorschotenloop. Voorafgaande aan dit evenement biedt de atletiektak beginnende lopers de kans om, met een trainingsprogramma op maat, de 5 kilometer op een goede manier te kunnen uitlopen. Marjolein Laurens, een zeer bekend gezicht binnen de atletiektak, traint deze beginnersgroep.

 

Dat de beginnende dames en heren inmiddels de smaak van het lopen te pakken hebben, blijkt wel uit het feit dat zij gezamenlijk een meter in de nieuwe atletiekbaan kochten.  

 

                        Marjolein en (een deel van) de beginnersgroep met de meter!

 

Overigens is Marjolein op dit moment één van de topverkopers voor de meterverkoop van de nieuwe atletiekbaan. Niet alleen heeft zijzelf al 2 meter op haar naam staan, maar zij organiseerde dat de “vrije lopers”  (2 meter), de “zaterdagse weglopers” (3 meter), de “wandelgroep vrijdag” (1 meter) en haar familielid Vera 1 meter kochten!! Het gerucht gaat zelfs, dat Marjolein de bedragen naar boven afrond om weer een metertje te kunnen bijschrijven. Super gedaan!

 

Marjolein en beginnersgroep, heel erg bedankt voor jullie inspanningen.

 

AW

© 2017-2018 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.