Don 14 jun: 10 donderdagen Star Balm Strandlopen in Noordwijk

 

Vrij 22 jun: 3e ZHM CD junioren AV '47 - Boskoop

 

Zat 23 jun: 3e ZHM pupillen AV de Spartaan - Lisse

 

Zat 30 jun: Junioren C/D Wedstrijd 3 ,AV Sparta - Den Haag

 

Zat 30 jun: 4e clubcircuit bij Willy Zuid Katwijk

 

Zon 1 jul: Senioren 3e Divisie Wedstrijd 3, Huizen, AV Zuidwal

 

Hoofdmenu

 

Atletiek commissie

Rob F pasfotoNaam

Rob Ferguson

Functie

Voorzitter

Taakomschrijving

Bestuurszaken vereniging en atletiek, onderhouden van externe contacten.

Introductie:

Het doet de Atletiekcommissie groot genoegen  dat ze een kandidaat-voorzitter hebben gevonden als opvolger voor Frank van der Valk. Frank heeft in verband met zijn drukke werkzaamheden zijn functie begin dit jaar neer moeten leggen. De nieuwe atletiekvoorzitter is niet minder dan Rob Ferguson. Rob is voor de meesten van jullie geen onbekende, hij is al lang een actief lid en was ook al eerder voorzitter van de atletiektak.

 

Rob is in 1990 lid geworden van de voorganger van Voorschoten '97 Atletiek, de Atletiekvereniging Randstad Sport. Hij is tot de fusie voorzitter van de atletiek geweest en was daarna in de nieuwe vereniging acht jaar penningmeester. Hij is nog altijd actief in het onderhoud van de baan en heeft jaren de vrijwilligers van DE VoorschotenLoop begeleid. Daarnaast is Rob een actieve baanatleet, hij traint twee keer per week en doet in de zomer aan wedstrijden mee. Vooral de werpnummers hebben zijn voorkeur.

 

Door zijn jarenlange ervaring heeft hij contacten bij vele atletiekverenigingen, mede doordat  hij  bij veel atletiekwedstrijden als scheidsrechter en/of wedstrijdleider optreed. De samenwerking met de Atletiekunie komt naar voren door het gezamenlijke ontwerp voor de kunststofbaan.

 

De atletiekcommissie is van mening dat Rob zeer geschikt is om als voorzitter op te treden en heeft dan ook alle vertrouwen in een plezierige samenwerking.

 

Rob heeft met instemming van het bestuur, inmiddels de taak van voorzitter op zich genomen zodat de voortgang binnen de atletiektak van Voorschoten '97 gewaarborgd blijft. Tot aan de algemene ledenvergadering van het voorjaar  zal dit als interim voorzitter zijn. Op de algemene leden vergadering kan hij formeel door de leden worden verkozen.

© 2017-2018 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.