Zo 27 sep: 10e Time Trial langs Korte Vliet

 

 

 

Hoofdmenu

 

Trainers Baanatletiek

Ivo

Ivo

Naam: Ivo Grootscholte
Leeftijd: 21 jaren (30-04-1988)
Zelf nog actief: Absoluut, nu even niet, want ik heb even en atletiekbreak van 2 maanden. Even mijn motivatie opsparen om half januari weer te beginnen.
Prestaties als atleet: Bij de C-spelen, de Nederlandse kampioenschappen voor C-junioren, een 2e plaats met speerwerpen en een interland tegen Nordrhein-Westfalen, een grote provincie in Duitsland. Wij Nederlanders wonnen die natuurlijk.
Lid van Voorschoten '97 sinds: Begin 1997
Trainer sinds: 2003


Leukste ervaring als atleet: De interland uiteraard, de grasbaan spelen die vroeger ( ja vroeger ) gehouden werden, echt geweldig, en het trainingskamp in Ermelo 2002 dat extra lang was en door de toenmalige trainers super geregeld was!!
Leukste ervaring als trainer: Trainingskampen waar ik altijd heel veel plezier aan beleef en de pure balans tussen gezelligheid en prestaties die er heersen bij Voorschoten
Minst leuke ervaring (als die er is): Ach, vaak hoge toppen en diepe dalen. Gelukkig heb ik nog niet veel van die dalen meegemaakt.


Hoe ziet Voorschoten '97 er over 10 jaar uit: Ten eerste hoop ik op dezelfde top sfeer die er heerst, deze betekent in ieder geval alles voor mij en misschien een nieuwe kunststofbaan met meer faciliteiten dan nu. Ik denk dat dit de meest realistische gedachte is.
Wat wil je nog verder kwijt: Ga zo door met zijn allen!
Speciaal voor Matthijs Ferguson: Bedankt voor alle werkzaamheden die je verricht op Voorschoten '97. Ik vind dat je samen met hulp van anderen een stabiele organisatie hebt neergezet voor de afdeling baanatletiek. 


Ten slotte wil ik toch eigenlijk wel een oproep doen in 'wat ik verder nog kwijt wil'. Als trainer valt het mij altijd op dat er zoveel ouders en anderen betrokken zijn bij hun dochter en zoon op de verenging. Dat vind ik echt heel erg leuk en goed, vooral als ze hulp bieden bij wedstrijden, vervoer etc. Bovendien heb ik daar zelf als pupil, junior en senior erg veel baat bij (gehad), want een club leeft nou eenmaal op zijn vrijwilligers. DUSS: Kom allemaal helpen bij de wedstrijden die Voorschoten organiseert, want die hulp kunnen we goed gebruiken en het is nog een dolle boel ook!

 

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.