Hoofdmenu

 

  ActieHartstichting 


Informatie

 

 

Voorschoten '97 en de Hartstichting slaan de handen ineen!

 

Voor een gezonde sportomgeving

Onze club wil haar leden een zo gezond mogelijke omgeving bieden voor de sportbeoefening. Een goede gezondheid is tenslotte de basis voor plezier en prestaties. Daarom werken wij nu samen met de Hartstichting, een organisatie die zich al meer dan 50 jaar inspant voor gezond leven in ons land. Inmiddels is het sportterrein grotendeels rookvrij. Er zijn steeds meer gezonde producten te koop in ons clubhuis. En de Hartstichting is zichtbaar op en rond ons hoofdveld, onder meer via het shirt van de zaterdagselectie. Zo stimuleren we samen onze leden om er een gezonde en actieve leefstijl op na te houden. Draag je deze samenwerking een warm hart toe? Word dan voor drie jaar sponsor van dit unieke maatschappelijke project.

 

Voor een goed doel

Vanaf vijftig euro per jaar help je onze club en een fantastisch goed doel. Van iedere euro gaat 25 cent direct naar de Hartstichting. De rest van je sponsorbijdrage is bestemd voor Voorschoten '97. Dit geld komt ten goede aan onze voetballende jeugd, het seniorenvoetbal en de broodnodige renovatie van de kleedkamers. Er komen voor deelnemers aan deze sponsoractie diverse leuke acties met onze selectiespelers, sponsors en de Hartstichting. Mis dit niet!

 

Doe mee!DSC_1525_640

De vele sponsormogelijkheden vind je bij Sponsor-pakketten.

 

Je kunt op twee manieren betalen:

  1. Met Ideal https://shop.voorschoten97.nl
  2. Via de machtiging op de achterzijde van de folder. Je geeft de club dan toestemming drie seizoenen een door jou bepaald bedrag van je rekening af te schrijven.

Informatie en aanmelding bij Bryan Hilders, 06 27 44 26 70, actiehartstichting@voorschoten97.nl

 

 

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.